Dayz Resorts

3.6.10

Af: Anne-Vibeke Isaksen
Bogmærk eller del
 

Tv: Rejsemagasinet (11/10) – Campingklar 3 - sendes 7.6. 2010 kl. 21.00

Sommerferien står for døren og tusindvis af dansker er klar til at tage på camping. Det er og bliver danskernes foretrukne ferieform. Rejsemagasinet handler denne gang om camping og giver en masse gode råd til både nye som erfarne. Hvordan pakker man campingvognen bedst til ferien? Hvilket fortelt skal man tage med og hvordan sættes det op?

Klik for større billede


I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af

Jesper Behrensdorff fra Camping Branchen, der fortæller om meget af det man skal tænke på inden den store sommerferie tur med campingvogn på krogen. Rejsemagasinet pakker også en campingvogn, så man kan se, hvordan det gøres mest hensigtsmæssigt.

Tommy Boisen fra Isabella giver gode råd til, hvilket telt man skal vælge til den campingtur man gerne vil på. Der kan være stor forskel på at rejse med et lille let fortelt og et stort fortelt, der også tager længere tid at sætte op. Rejsemagasinet giver et eksempel på, hvordan man sætter et fortelt op og lægger et gulv inde i teltet.

Familien Bengtson fra Greve er helt nye indenfor campinglivet og har netop anskaffet deres første campingvogn. Hele familien bestående af forældrene René og Ulla samt brødrene Jonas på 8 år og Tobias på 6 år besøger Anne-Vibeke i studiet og giver deres gode råd til at komme i gang med camping på bedste vis.

Programmet sendes første gang mandag d. 7.6. 2010 kl. 21.00.

Se flere sendetider via linket til Rejsemagasinet herunder.

Se også...

Tv-klip: Rejsemagasinet - Campingklar 3, Jesper Behrensdorff

01-06-2010

Torre La Sal
Tamarit Parc Resort
Subaru
Campingferie 650,-
RejseAvisen.dk
Seneste nyt