Azamara Cruice

18.6.10

Af: Pernille Lykke Hansen
Bogmærk eller del
 

Tv: Rejsemagasinet (12/10) - Ferie i Danmark sendes 21.6 2010 kl. 21.00

I Danmark er der til denne sæson kommet et helt ny feriekoncept med navnet WellCome. Rejsemagasinet har set nærmere på de mange tiltag i projektet, der foregår i Region Syd. Med andre ord Sønderjylland, dele af Vestjylland og Fyn. Det nye er bl.a. at man kan bruge ferien på at få nye tips og råd til en bedre livsstil med forhøjet livskvalitet.

Klik for større billede


I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Morten Damgaard fra VisitVejle, der er primus motor bag projekt WellCome og har været med til at samle de ca. 70 aktører, der er med.

Hanne Nissen fra SeaWest og Karina Hjort fra Designermudder fortæller om koncept ”Et liv i Balance”, der handler om behandlinger af stress og hvordan man ved hjælp af både kropslig pleje indvendig som udvendig, kan vende stress til noget positivt i sit liv. Behandlingerne tager udgangspunkt i den vestjyske natur og ingredienserne i både behandlingsprodukter og mad er også fra naturen.

Klik for større billede


Gita Grauslund fra Comwell Kellers Park, der er Danmarks eneste femstjernede hotel, fortæller om konceptet Spa Supreme, hvor ferie udelukkende handler om ekstrem forkælelse i form af bevægelse, behandlinger og gastronomi. Under hele ferien har man sin egen spadesigner, der tilpasser alle aktiviteter efter ens egne personlige ønsker.

Rejsemagasinet taler også med Line Baun Danielsen, der selv har haft stress inden på livet.

Programmet sendes første gang mandag d. 21.6. 2010 kl. 21.00.

Se flere sendetider via linket herunder.

Se også...

Tv-klip: Rejsemagsinet - Ferie i Danmark hos Comwell

18-06-2010

Torre La Sal
Campingferie 650,-
Outwell
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt