Royal Caribbean

16.9.10

Af: Pernille Lykke Hansen
Bogmærk eller del
 

Tv: Rejsemagasinet (16/10) – Campingtips - sendes 20.9.2010 kl. 21.00

Højsæsonen for camping er slut, men det betyder bestemt ikke, at man behøver pakke campingvognen væk. Camping i vinterhalvåret er en anderledes og speciel oplevelse. Næsten 100 campingpladser har åbent hele året i Danmark og Rejsemagasinet handler denne gang både om disse campingpladser og så får du også en masse campingtips til årstiden.

Bjørn Tidmand besøger Anne-Vibeke Isaksen i Rejsemagasinet

Bjørn Tidmand besøger Anne-Vibeke Isaksen i Rejsemagasinet


I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Thomas Kristensen fra FDM, der fortæller om FDMs vinteråbne pladser og de mange fordele man får ved at være medlem. Rejsemagasinet kigger nærmere på det køretekniske kursus, som FDM bl.a. tilbyder.

Bjørn Tidmand er måske mest kendt for at have sunget sig ind i de danske hjerter, men han camperer også hele året. Hør hans historie og om hvorfor han har valgt en hel speciel løsning som fortelt, der hedder Stand By.

Thomas Tøstesen er lejrchef på FDM Holbæk Fjord Camping og Wellness og er en af Danmarks vinteråbne campingpladser. Denne campingplads byder både på bynære oplevelser sammen med natur, golf og wellness. I programmet skal vi også se billeder fra sidste vinter, hvor der var masser af sne på pladsen.

Programmet sendes første gang mandag 20.9.2010 kl. 21.00

Sendes også 27.9. kl. 21.00

Se også...

TV-klip: Rejsemagasinet - FDM's køretekniske anlæg

21-09-2010

Campingferie 650,-
Tamarit Parc Resort
Torre La Sal
Outwell
RejseAvisen.dk
Seneste nyt