Dayz Resorts

8.8.11

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Tv: Rejsemagasinet (2/10) Vintercamping - genudsendes den 8.8. 2011 kl. 21.00

I Danmark vinder vintercamping mere og mere frem på trods af, at det nok er en af de mere specielle ferieformer. Stemningen på vintercamping er helt speciel og noget anderledes end om sommeren. Ikke kun pga. temperaturerne, men også den måde man camper på.

Rejsemagasinets vært Anne-Vibeke Isaksen med Camping Rådets direktør Poul Fejer Christiansen

Rejsemagasinets vært Anne-Vibeke Isaksen med Camping Rådets direktør Poul Fejer Christiansen


Vært Anne-Vibeke Isaksen får i dette program besøg af tre forskellige gæster, der har hver deres tilknytning til vintercamping.

Torben Hansen er Camping Branchens formand. Han fortæller om, hvilke udfordringer branchens producenter har gennemgået for at kunne tilbyde danskerne det rigtige udstyr til vintercamping. Formanden er i øvrigt selv aktiv vintercampist.

Lisbeth Rasmussen fra LMC Forhandlerforeningen besøger også studiet og fortæller helt konkret, hvorfor LMC er et af markedets vigtige aktører, når den rigtige campingvogn til vintercamping skal findes. Det kræver noget helt specielt af bl.a. vand- og varmesystemet. LMC har mange års erfaringer og de danske LMC forhandlere er ambassadører for ferieformen, fordi de selv vintercamperer. Udelukkende for at få de helt rigtige erfaringer og dermed give de danske LMC kunder den bedste rådgivning.

Poul Fejer Christiansen er direktør for Camping Rådet og fortæller i dette afsnit af Rejsemagasinet om Danmarks vinteråbne campingpladser.

Læs mere om Vintercamping her: www.campingdanmark.dk

Programmet genudsendes den 8.8. 2011 kl. 21.00 på dk4

Tamarit Parc Resort
Campingferie 650,-
Outwell
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt