Dayz Resorts

31.1.11

Af: Pernille Lykke Hansen
Bogmærk eller del
 

Tv: Rejsemagasinet (2/11) – Vintercamping, genudsendes den 31.1. 2011 kl. 21.00

Vintercamping er i disse tider muligt både i Danmark og udlandet, men hvad skal der egentlig til for at tage på en af de mest særprægede ferieformer, der findes.

Anne-Vibeke Isaksen får besøg af Tommy Boisen fra Isabella og Torben Hansen fra Slagelse Camping & Fritid, der skal tale om vintercamping

Anne-Vibeke Isaksen får besøg af Tommy Boisen fra Isabella og Torben Hansen fra Slagelse Camping & Fritid, der skal tale om vintercamping


Mange har fordomme om vintercamping, fordi alle tror det er en kold fornøjelse. Rejsemagasinet giver gode råd til, hvad der kræves af din campingvogn, hvilket fortelt du skal have med og hvilket udstyr der kræves.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Tommy Boisen fra Isabella, der er Europas største forteltsfabrik og Torben Hansen fra Slagelse Camping og Fritid, der forhandler Caravelair – et af de billige mærker, som mange tror, man ikke kan vintercampere i.

Begge gæster, der selv er ivrige vintercampister, giver gode råd til vintercamping og i programmet vises der klip af bl.a. vinteroptimering samt en vintercampingtur til Østrig, hvor campingvogn og udstyr testes under optimale vinterforhold.

Programmet genudsendes mandag den 31.1 2011 kl. 21.00

Programmet blev sendt første gang mandag d.24.1.2011 kl. 21.00 på dk4

Se også...

Tv-klip: Rejsemagasinet - Vintercamping, Torben Hansen og Tommy Boisen

Torben Hansen fra Slagelse Camping & Fritid, og Tommy Boisen fra Isabella A/S, er i studiet for at tale med Anne-Vibeke Isaksen om vintercamping, og om campingvognsmærket Caravelair, og vinterforteltet Snowboy.

30-01-2011

Campingferie 650,-
Tamarit Parc Resort
Outwell
Torre La Sal
RejseAvisen.dk
Seneste nyt