Riis Rejser

19.4.10

Af: Anne-Vibeke Isaksen Fotograf: dk4
Bogmærk eller del
 

TV: Rejsemagasinet (8/10) - Campingklar 1 - sendes 19.4.2010 kl. 21.00

Campingsæsonen er netop gået i gang, så i dette afsnit af Rejsemagasinet sætter Anne-Vibeke Isaksen fokus på camping og sæsonstart.

Klik for større billede


Anne-Vibeke får også besøg af

I programmet får du en masse gode tips til camping.


Lisbeth Rasmussen fra Camping Branchen fortæller om forberedelserne til sæsonen. Hvilke ting er det man skal være opmærksom på, inden man triller af sted på sin første tur. Rejsemagasinet har også besøgt et værksted, så man bl.a. kan se, hvordan en forårsklargøring foretages.


Sanne Stamose og Finn Tonnesen fra Ribe Camping er allerede i fuld gang med sæsonen og fik en suveræn campingstart i påsken. De fortæller om deres nyheder og om 1300 års jubilæet i Ribe denne sommer. Sidst men ikke mindst om campingpladsen og de muligheder den giver for ferieoplevelser i det Sønder- og Vestjyske. Rejsemagasinet har besøgt Ribe Camping og viser bl.a. billeder fra den populære Cirkusskole.


Klik for større billede


Kim Jacobsson fra PJ Caravan er sidste gæst i studiet og her handler det om forberedelserne til teltferie, der er en af de mest voksende ferietendenser. Teltferie er de senere år blevet enormt populært. Det har fået PJ Caravan til at afholde teltfestival med en hel weekend, hvor der fokus på telte og den form for ferie.

Sendetider

Programmet sendes første gang mandag d. 19.4. kl. 21.

Se flere sendetider på nedenstående link.

Se også...

Tv-klip: Rejsemagasinet - Campingklar 1, Ribe Camping

Dette klip er fra Rejsemagasinet, Campingklar 1, der sendes første gang på dk4 d. 19.4. 2010 kl. 21.00.

25-04-2010

Torre La Sal
Subaru
Tamarit Parc Resort
Outwell
RejseAvisen.dk
Seneste nyt