Royal Caribbean

29.4.10

Af: Pernille Lykke Hansen
Bogmærk eller del
 

Tv: Rejsemagasinet (9/10) – Campingklar 2 - sendes 3.5. 2010 kl. 21.00

Endnu engang sætter Rejsemagasinet fokus på camping. Denne gang handler det om brugte og nye vogne, men også om, hvordan du kan modernisere din egen campingvogn.

Klik for større billede


I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af

Torben Hansen, der er formand for Camping Branchen, fortæller om alle de ting man skal være opmærksom på, når man vælger at købe brugt campingvogn. Man kan handle privat og hos en autoriseret forhandler, men hvilken skal man vælge? Hvilke ting skal man holde øje med? Og hvordan sikrer man sig, at man finder den helt rigtige model? Rejsemagasinet har besøgt en campingforhandler og viser tre meget forskellige brugte vogne.

Klik for større billede


Peter Outzen fra Camping Agenten, der importere Caravelair i Danmark, besøger studiet og fortæller om nogle af de muligheder, der er ved at vælge en hel ny campingvogn. Der sættes fokus på netop Caravelair, fordi det er et af de mærker, der netop kan konkurrere med de brugte vogne.

Klik for større billede


Poul Erik Langgard fra Dometic fortæller om projektet ”Make Over 2010”, hvor en gammel campingvogn har gennemgået en 100 % forvandling fra en udtjent vogn til en topmodel med alt det moderne udstyr man kan forstille sig. Rejsemagasinet har været med fra start til slut i denne store forvandling.

Programmet sendes første gang mandag d. 3.5. kl. 21.00

Se flere sendetider via linket til Rejsemagasinet herunder.

Subaru
Torre La Sal
Campingferie 650,-
Outwell
Tamarit Parc Resort
RejseAvisen.dk
Seneste nyt