Primo Tours

10.10.16

Af: Rasmus Schønning Fotograf: PR
Bogmærk eller del
 

Familiefavorit i nyopførte feriebyer Konakli og Incekum i Tyrkiet

Området omkring Alanya i Tyrkiet er relativt udforsket, men Konakli og Incekum er to nyopførte feriebyer i en rivende udvikling som egner sig perfekt til børnefamilien og den rejsende med hang til luksus.

Selvom Konakli og Incekum er nyopførte feriebyer, byder de begge på en lang række oplevelser for hele familien.

Selvom Konakli og Incekum er nyopførte feriebyer, byder de begge på en lang række oplevelser for hele familien.


27 forskellige forlystelser

Incekum er lidt længere fremme i udviklingen, men er ligesom Konakli beliggende i et roligt område vest for Alanya. Byen består af en perlerække af luksushoteller – store imponerende resorts med et hav af faciliteter. Incekum har klart den bedste strand på den tyrkiske sydkyst, med rent vand og gyldent sand. Den er især velegnet til børn, da man skal langt ud i vandet før det bliver dybt. Tag del i det brede udvalg af strandaktiviteter, såsom windsurfing, jetski og snorkling.
Ud over den fantastiske strand, byder Incekum også på et kæmpe vandland! The Water Planet vandland er mere end 60.000 kvadratmeter stort med 27 forskellige forlystelser i form af diverse rutchebaner, bølgebassiner og elastikspring.

Oplev de lokale restauranter  
Begge byer har et rigtig fint udvalg af restauranter, caféer, barer og forretninger til en hyggelig aften. Restauranterne byder på et stort udvalg af retter med kød og pasta, men værd at fremhæve er deres fisk og skaldyr, som bliver købt direkte fra de lokale fiskerbåde – der er altid garanti for en smagfuld oplevelse.


Oplevelser med fart på

Selvom Konakli og Incekum er nyopførte feriebyer, byder de begge på en lang række oplevelser for hele familien.
Tag på en bådtur ud i det åbne hav eller udforsk spændende grotter. De fleste bådture inkluderer frokost og drikkevarer ad libitum, og giver altid mulighed for at bade i det krystalklare vand.
Er der ikke nok fart over feltet med en bådtur, kan det klart anbefales at tage på Jeep safari op i Taurus-Bjergene. Her kører man både på de anlagte veje og off-road blandt træer og buske. Turen er en helt unik oplevelse med fantastisk udsigt – Lad dit stress smelte væk med en tur der giver fart og vind i håret!

Wellness
Når man er i Tyrkiet er det næsten er krav, at man oplever deres Hamam – et tyrkisk bad. Det indebærer en tur i sauna, jacuzzi, forskellige dampbade, kropspeeling og massage. Hamamen er meget afslappende og gør din hud klar til at modtage solens farve - så det er en fordel at gøre brug af det i begyndelsen af ferien.

Campingferie 650,-
Primo Tours
Tamarit Parc Resort
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt