Primo Tours

8.6.17

Af: Thomas Sørensen Fotograf: Thomas Sørensen
Bogmærk eller del
 

Automobilcentret Schuppen Eins i Bremen, Nordtyskland

Er du fascineret af ældre, velholdte biler, duften af benzin og diesel samt læder, er automobilcentret Schuppen Eins lige noget for dig. Udover bilmodeller - hvoraf flere er veteranbiler - findes en samling af andre motorkøretøjer som f.eks. motorcykler.

Ældre og nye modeller - de fleste kan købes ...

Ældre og nye modeller - de fleste kan købes ...


Center for de bilinteresserede

Schuppen Eins er et spændende bilcenter for klassiske køretøjer og ligger i en stor lagerbygning ved den nye havnefront Europahafen i Überseestadt et par kilometer nordvest for Bremens historiske centrum.

I en 150 meter lang bilhal ses mange forskellige bilmodeller fra varevogne og lastbiler over brugsvogne som strækker sig af gamle veteranbiler (Bedstemor And-biler), over Lada, Fiat, Opel etc. til dyre amerikanske dollargrin og tyske topmodeller.

Vi finder også ædle engelske biler som f.eks. Rolls-Royce og Jaguar m.fl. Lynhurtige sportsvogne i lækre farver er også repræsenteret - og så kan bilerne køre …

Brugbare, ældre bilmodeller

Brugbare, ældre bilmodeller


Konceptet Schuppen Eins

I centrets fløje bliver biler repareret, istandsat og vedligeholdt og man kan se mekanikerne arbejde og mærke trængslen og travlheden.

Det er muligt at købe bilerne, hvorfor man kan komme ind i køretøjet, så længe det er i hallen. Er man interesseret, kan en prøvetur arrangeres.

Centrets biler skiftes løbende pga. salg og køb af nye, gamle biler, hvorfor bilcentret er et levende sted - altid med forskellige oplevelser og indtryk.

Amerikanske dollargrin foran et af værkstederne

Amerikanske dollargrin foran et af værkstederne


Tamarit Parc Resort
Torre La Sal
Campingferie 650,-
Primo Tours
RejseAvisen.dk
Seneste nyt