Azamara Cruice

4.9.12

Af: Lasse Løndahl Henriksen
Bogmærk eller del
 

Tyskland: I balance med ayurveda og Alter Meierhof

Vitalhotel Alter Meierhof ved Flensborg fjord tilbyder for første gang et arrangement tilegnet vore dansktalende gæster. ”Kom i balance” hedder ayurveda- og yogaopholdet der finder sted på luksushotellet i oktober 2012.

Vitalhotel Alter Meierhof i Flensborg, tilbyder ayurveda- og yogaophold i Oktober måned

Vitalhotel Alter Meierhof i Flensborg, tilbyder ayurveda- og yogaophold i Oktober måned


Perfekte rammer for afslappning og regeneration

Beliggende ud til Flensborg fjord har Vitalhotel Alter Meierhof de perfekte rammer for afslappning og regeneration. Og netop det er grunden til et samarbejde med danske yoga- og ayurvedatræner Kirsten Slots, der besøger hotellet fra 25.-28. oktober i år. I løbet af fire dage holder Kirsten Slots flere foredrag om ayurveda og træner yoga og meditation med deltagerne.

- Tilbudet henvender sig eksklusivt til vores dansktalende gæster, da alle foredrag og workshops foregår på dansk, fortæller Hanna Johansson, hotellets markedsansvarlige for Skandinavien.

- Deltagerne får en  masse gode råd om sundhed, samt et indblik i deres personlige ayurveda-type. Arrangementets højdepunkt er en revitaliserende ayurvedisk hoved-, ansigts- og nakkemassage.  

Da foredraget afholdes om formiddagen er der nok tid for gæsterne at koble af i hotellets spa-område om eftermiddagen. Om aftenen er der igen tid til fælles yoga og/eller meditation.

Hvad er ayurveda?

Ayurveda betyder viden (veda) om livet (ayur) og er et 5000 år gammelt holistisk helsesystem fra Indien. Ved hjælp af ernæring, livsstil, urtemedicin og kropsbehandlinger giver ayurveda vejledning i at leve sundt – med det formål at skabe harmoni mellem kroppens energier. Disse energier kaldes doshas og inddeles i tre overordnende grupper: Vata, Pitta og Kapha.

Hvert menneske har alle tre energier i kroppen, dog er sammensætningen individuel og unik for enhver. Ubalancer i doshaerne kan føre til overvægt, problemer med fordøjelsessystemet og dovenhed.

Nyd solnedgangen fra en af hotellets liggestole

Nyd solnedgangen fra en af hotellets liggestole


Om Alter Meierhof Vitalhotel

Alter Meierhof er et 5-stjernet wellnesshotel, der ligger lige ved Flensborg fjord. Hotellet har en kapacitet på 54 enkelt- og dobbeltværelser samt suiter, overvejende med udsigt til fjorden. Alt interiør er nøje udvalgt og placeret, så det harmonerer med resten af husets indretning. Der er gratis trådløs internetadgang i hele hotellet.

I det moderne udstyrede Brasserie med åbent show-køkken, kan hotellets gæster nyde synet af restaurantens madkunstnere i gang med tilberedning af kreative retter af friske råvarer, både fra regionen såvel som fra middelhavsområdet.

I gourmetrestauranten ”Meierei Dirk Luther” byder stjernekokken Dirk Luther (2 stjerner, Guide Michelin) på klassisk-franske retter med moderne elementer. Restauranten blev kåret til Tysklands bedste hotelrestaurant i 2011.

Det i 2004 nyrenoverede og udvidede spaområde ”Hof-Therme” byder på en inden- og udendørs pool, finsk sauna, dampsauna, tepidarium, tyrkisk hamam-tempel og et bredt udvalg af massager og skønhedsbehandlinger.

Torre La Sal
Subaru
Campingferie 650,-
Outwell
RejseAvisen.dk
Seneste nyt