Azamara Cruice

15.2.12

Af: Jørn Henrik Jørgensen Fotograf: RejseAvisen.dk og Scandlines
Bogmærk eller del
 

Tyskland: Oplevelser med store rabatter

Rederiet Scandlines har indledt et samarbejde med nogle af Tysklands største turistattraktioner. Et oplevelseskatalog med rabatkuponer giver mindst 20 pct. rabat på adgang til oplevelsesparker og topforlystelser.

Det subtropiske akvarium Meereszentrum i Burg på Fehmern med nordeuropas største hajakvarium giver familierabat

Det subtropiske akvarium Meereszentrum i Burg på Fehmern med nordeuropas største hajakvarium giver familierabat


Rederiet Scandlines fokuserer nu yderligere på at øge kendskabet til mulighederne for en aktiv ferie på den anden side af Østersøen. Overfarten mellem Rødby-Puttgarden og Gedser-Rostock er nu også den direkte vej til familie- og cykelferier, camping, Wellness og meget mere, især i regionerne tæt på Østersøen, Mecklenburg-Vorpommeren med byerne Wismar, Stralsund og Rostock og det østlige Holsten med fokus på Lübeck. Metropolerne Berlin og Hamburg ligger også tæt på, og inden for en dagsmarch venter store oplevelser i delstaterne Brandenburg og Sachsen-Anhalt.

Rederiet har netop udgivet et oplevelseskatalog, der ikke alene byder på inspiration, men også indeholder kuponer, der giver rabat på adgang til en række topattraktioner i Nordtyskland. Til de fleste ydes en rabat på 20 procent, enkelte, bl.a. Hansa Park ved Lübeck, kan besøges med en rabat på 50 procent. Alle rabatkuponer gælder for to voksne og to børn. Det eneste, man behøver at gøre, er at vise den relevante side i kataloget sammen med sin Scandlines-billet, så trækkes rabatten fra ved kassen. Kataloget udleveres på færgerne under overfarten.

Europas mest moderne skihal, SnowDome syd for Hamburg, giver adgangsrabat

Europas mest moderne skihal, SnowDome syd for Hamburg, giver adgangsrabat


Meereszentrum i Burg på Fehmern

Velegnet til en endags-udflugt og tættest på Danmark ligger eksempelvis det subtropiske akvarium Meereszentrum i Burg på Fehmern med Nordeuropas største hajakvarium. Her vil rabatprisen på en familiebillet være 185 kr. Er man til aktiv vintersport, er der også rabat på adgangen til Europas mest moderne skihal SnowDome syd for Hamburg, og melder lysten sig til tropiske omgivelser med viftende palmer er Tropical Island syd for Berlin den oplagte mulighed. Leder man efter indkvartering i nærheden af Tropical Island er det nærliggende tip NOVASOLs feriehuse i skandinavisk kvalitet som kan lejes på såvel uge- som døgnbasis. Tropical Island er åbent 24 timer i døgnet syv dage om ugen og 365 dage om året.

Europas største hotelkompleks, Estrel Entertainment i Berlin, byder på Las Vegas Shows i kæmpeformat med rabat, og i perioden fra februar til april kan bilen parkeres gratis i hotelkomplekset.

Tropical Islands i Brandenburg syd for Berlin er blandt de topattraktioner, der giver rabat

Tropical Islands i Brandenburg syd for Berlin er blandt de topattraktioner, der giver rabat


Nordeuropas længste en-dags cykelløb

Og i sensommeren venter så et af årets største cykelevents, når endagsløbet Berlin-Copenhagen skydes i gang i Berlin den 18. august klokken 00.01. Eventen forventes at samle hen mod 800 deltagere, og der venter cykelryttere, cykelmotionister og cykeleventyrere en 430 km lang dagsetape op gennem Brandenburg og Mecklenburg-Vorpommeren til en tiltrængt pause på en af Scandlines nye færger M/F Berlin eller M/F Copenhagen, inden der tages fat på den sidste strækning til København.

Denne helt enestående cykelevent er bragt i stand gennem et samarbejde mellem Scandlines, Mercedes Benz CPH og Kræftens Bekæmpelse, og overskuddet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelses kampagne TRÆDTIL.
For at øge interessen for denne cykelevent tilbyder Scandlines i øvrigt, at cyklen kan tages med gratis på overfarten Gedser-Rostock hele året. Nogen kunne måske få den idé at teste strækningen, inden cykeleventen løber af stabelen.

Tilmelding til denne cykelevent kan ske til cykelevent.dk.

Subaru
Tamarit Parc Resort
Torre La Sal
Outwell
RejseAvisen.dk
Seneste nyt