Azamara Cruice

22.1.16

Af: Lasse Løndahl Henriksen Fotograf: Universum Bremen
Bogmærk eller del
 

Videnskabsleg i en musling - fornyelse og ombygning hos Universum i Bremen, Nordtyskland

Den 6. marts 2015 genåbner videnskabscentret “Universum“ i Bremen efter en større ombygning. Over 250 nye udstillingsgenstande indbyder til interaktion, udforskning og nye oplevelser.

Der er spændende leg og læring for alle aldre - hos Universum Bremen.

Der er spændende leg og læring for alle aldre - hos Universum Bremen.


Ny permanent udstilling

Efter en ombygningsperiode på 4 måneder slår videnskabscentret Universum Bremen, dørene op igen, den 6. marts, med en ny permanent udstilling.

På et areal svarende til 4.000 m2, kan både små og store besøgende dykke ned i en spændende verden, der er bygget op omkring temaerne teknik, menneske og natur.

Mere end 250 nye udstillingsgenstande indbyder til interaktion, nye oplevelser og udforskning af naturvidenskabelige fænomener.

Her kan du f.eks. få svar på, hvordan en løgnedetektor virker og hvordan det føles at stå i et skævt rum eller hvad det vil sige at konkurrere med en maskine.

Blandt andre højdepunkter er en gigantisk kuglebane, en maskine, der kan producere lyn, en rumrobot og eksotiske dyr som søheste, glansbiller og vandmænd.

Børnene kan lære gennem leg på Universum Bremen.

Børnene kan lære gennem leg på Universum Bremen.


Familiepakke i anledning af genåbningen

Universum Bremen blev indviet for ca. 14 år siden, og til dato har omkring fem millioner besøgende fra hele Europa lagt turen forbi det muslingeformede vidensskabscenter.

Udover en fast permanent udstilling er der skiftende særudstillinger om forskellige emner indenfor teknik og natur.

Blandt nyhederne er også det såkalte TechnikStudio, hvor børn som voksne kan bygge og konstruere på livet løs med kendte tyske byggeklodssystemer.

I anledning af genåbningen af Universum Bremen har byens turistforening sammensat en overnatningspakke, der inkluderer 2 hotelovernatninger på dobbeltværelse, 2 x morgenbuffet, 1 byrundvisning med guide (engelsk/tysk), 1 ErlebnisCard Bremen og 1 Bremen-guide pr. værelse. Pakken kan bookes fra en pris på 114 euro pr. person, og kan bookes på linket til turistforeningen under artiklen.

Tamarit Parc Resort
Primo Tours
Subaru
Torre La Sal
Outwell
RejseAvisen.dk
Seneste nyt