Riis Rejser

1.1.17

Af: Rasmus Schønning Fotograf: Travel Oregon/ Atlantik Link
Bogmærk eller del
 

Aktiv ferie blandt efterårsfarverne i Oregon, USA

Efteråret er måske det bedste tidspunkt at opleve Oregons storslåede skove, bjerge og floder. Luften er klar og efterårsfarverne er dramatiske – det er bare at vælge, om udflugten skal foregå til lands, til vands eller i luften!

Cykelferie i Oregon

Cykelferie i Oregon


Til lands

Mountainbike-ryttere fra hele verden er begyndt at valfarte til Oakridge i det centrale Oregon, som er blevet et af USA's mest populære steder at give cyklen nogle gedigne tæsk.

Området har alt, en mountainbiker behøver - et fantastisk bjerglandskab, kilometervis af singletrack spor i alle sværhedsgrader og nem adgang til mad, overnatning og ikke mindst lokalt brygget øl.

Oregon Adventures udlejer cykler og guider til de bedste spor og de tilrettelægger gerne specialdesignede ture.

Oregon Adventures står også bag Mountain Bike Oregon, der er en tre dage lang drømmeferie for mountainbikere med lækre spor, yogatimer, camping ved den smukke Willamette-flod, god mad og lokal vin og øl ad libitum hver aften.

Med kano på Willamette-floden

Med kano på Willamette-floden


Til vands

Willamette-floden snor sig 300 kilometer ned igennem Willamette-dalen mellem Eugene og Portland.

Om efteråret springer landskabet langs floden ud i tusindvis af gyldne nuancer, og fugle og dyr gør klar til vinterens komme.

Kano- og kajakture er en populær måde at udforske efterårslandskabet på, og adskillige firmaer udlejer både og udstyr langs floden. Fra kanoen kan man spotte fugle som fiskeørne og havørne på udkig efter fisk, bævere, hjorte, oddere og prærieulve.

Willamette-floden er rolig og dermed meget velegnet til begyndere i det våde element.

Tandem-paragliding i Oregon

Tandem-paragliding i Oregon


I luften

Intet slår følelsen af at hænge frit i luften på en mild efterårsdag med udsigt over Oregons klippekyst og gyldenbrune skove.

Discover Paragliding nær badebyen Seaside tilbyder begyndere et såkaldt ”tandemspring”, hvor man sidder fastspændt på maven af en kyndig instruktør.

De mere ambitiøse kan tage én- eller todages kurser og lære at flyve solo.

Outwell
Tamarit Parc Resort
Primo Tours
Torre La Sal
RejseAvisen.dk
Seneste nyt