Royal Caribbean

25.1.17

Af: Rasmus Schønning Fotograf: Massachusetts Office of Travel & Tourism
Bogmærk eller del
 

Massachusetts - med den amerikanske ånd

En af de første stater, der blev grundlagt af de engelske kolonialister var Massachusetts. Det var her revolutionen startede, amerikansk litteratur brød frem, og det første amerikanske universitet blev grundlagt. Massachusetts er derfor rig på amerikansk historie og kultur, og er en uundgåelig stat at lægge vejen forbi, hvis man er interesseret i USA’s kulturarv.

Massachusetts spændende kyststrækning

Massachusetts spændende kyststrækning


Imponerende kyst og masser af natur og kultur

Udover det fascinerende indblik i amerikansk historie er Massachusetts fuld af naturvidundere klar til at blive udforsket.

Hundrede kilometers kyststrækning med smukke strande, verdensberømte Cape Cod, der er kendt for sine fantastiske landskaber, kulturelle attraktioner, rolige livsstil og charmerende små byer – og sofistikerede Boston, åbningen til New England.

Boston skyline set fra havnen

Boston skyline set fra havnen
Fotograf: FayFoto


Boston - Amerikas ældste by

Boston er vært for over 12 millioner årlige besøgende fra hele verden. Den pulserende by er kendt for sine kulturelle faciliteter, uddannelsesinstitutioner i verdensklasse, vindende sportshold, samt pladsen i forreste linje af amerikansk historie.

Gå langs Freedom Trail og besøg 16 historiske seværdigheder, som dækker over mere end to århundreder af Amerikas mest betydningsfulde fortid.

Opfrisk din viden om amerikansk historie lige der, hvor det hele startede.

Sejl en tur i Swan Boats Public Garden lagunen, en Boston-tradition siden 1877, besøg Amerikas mest klassiske boldpark, Fenway Park, hjemsted for baseballholdet Boston Red Sox, eller gå på shopping i charmerende Charles Street, Newbury Street eller Copley Street.

Husk, at der ikke er nogen moms på tøj under 175 dollar, og at Boston kan prale af at huse alle førende internationale designere.

Badende

Badende


Udendørs eventyr

Inden turen går mod Cape Cod syd for Boston, så husk at besøge Amerikas "hjemby” Plymouth.

Det er den ældste kommune i New England og en af de ældste i USA. Det er her pilgrimmene gik i land i 1620, og her er det muligt at se en kopi af deres berømte skib Mayflower.

Fortsæt sydpå mod fantastiske Cape Cod, som er kendt for betagende landskaber, kulturattraktioner og en tilbagelænet holdning.

Den mere end hundrede kilometer lange halvø, Cape Cod, består af femten distrikter, der strækker sig østpå fra Bourne til spidsen af Provincetown.

Cape Cod er det perfekte friluftsparadis med hvalsafari, dybhavsfiskeri, helikopterture og måske et besøg på Whyday Pirat Museum. Læs mere her.

Besøg øerne Marthas Vineyard og Nantucket, begge med uspolerede strande, hyggelige byer, førsteklasses butikker og vidunderlige restauranter.

Æbleplantage i Berkshire

Æbleplantage i Berkshire


Kultur, kunst og musik i Berkshires

Berkshires er placeret i den vestlige del af Massachusetts, halvvejs mellem Boston og New York, og betragtes som en af Amerikas store kulturelle destinationer.

National Geographic gav Berkshires en 7. plads på listen ”World’s Great Places.”

Rejs til Berkshires for antikviteter, teater, dans og besøg Bostons symfoniorkester på det verdensberømte spillested Tanglewood, som er orkestrets sommerresidens og hjemsted for de årlige sommerfestivaller Tanglewood Music Festival og Tanglewood Jazz Festival.

På hvalsafari kan man se hvalerne springe

På hvalsafari kan man se hvalerne springe


Massachusetts Top 5

Hvalsafari: Et af verdens bedste steder til hvalsafari

Cape Cod: Verdensberømt for det betagende landskab og charmerende små byer

Freedom Trail: Udforsk 16 historisk betydningsfulde steder

Fenway Park: Hjemsted for Boston Red Sox Major League Baseball hold

Harvard: USA’s ældste Ivy League universitet

Cape Cod Museum of Art

Cape Cod Museum of Art
Fotograf: Dennis


Sjove facts om Massachusetts

Det største lokalsamfund i Massachusetts er Boston med en befolkning på næsten 650.000. Det mindste er Gosnold med 76 indbyggere.

Statens kælenavne: Bay State, Old Bay State, Pilgrim State, Puritan State, Old Colony State og Baked Bean State.

Boston byggede USA’s første metrosystem i 1897.

Det er ulovligt at lave Clam chowder suppe med tomater i Massachusetts.

Den første basketballkamp blev spillet i Springfield. Lær alt om det på Basketball Hall of Fame.

Harvard var det første universitet etableret i Nordamerika i 1636.

Oplev en af de mange smukke parker

Oplev en af de mange smukke parker


Føj Maine til din rundtur

Nord for Massachusetts finder du staten Maine, som tilbyder alt fra de ikoniske fyrtårne til foodie-paradiset Portland.

Maine er verdenskendt for sine hummere og udendørs aktiviteter. Uanset om du ønsker at stå på ski, spotte en elg på en guidet tur i det nordlige vildnis eller udforske nogle af de mange kulturelle seværdigheder, vil Maine tilføre noget særligt til din rejse.

Tamarit Parc Resort
Torre La Sal
Campingferie 650,-
Primo Tours
RejseAvisen.dk
Seneste nyt