Suncharter

13.4.08

Af: Th.Sørensen Fotograf: Motour
Bogmærk eller del
 

USA: Vore egne favoritter? – er de ikke alle det?

Jo, hos Motour laver vi kun rejser, som vi selv gerne vil deltage på og gennemføre sammen med glade med-rejsende, udtaler Henrik Tang, men i dette tilfælde er det vores rejse til USA, som vi har valgt at kalde vore egne favoritter.

Klik for større billede


Som på vores populære rejse til USA og Canada, har vi fundet noget ganske specielt og forsøger som sædvanlig at personliggøre rejsen så meget som muligt. Det gøres bla. ved at min kollega Per Møller, der også er turleder på rejsen har boet i området vi kører i, og har kørt det tyndt på mc siden midten af 1980’erne.
Rejsen går gennem det midt-vestlige USA med udgangspunkt i Phoenix. Vi oplever alle de store nationalparker f.eks. Monument Valley og Grand Canyon, den berømte Route 66, Las Vegas, Death Valley, Highway One og de mondæne områder i Californien. En 16 dages rejse i september på lejet Harley, Honda eller BMW.
Rejsen foregår naturligvis med 2 turledere, - en der kører forrest på motorcykel og viser vore egne favoritter og en turleder i følgebilen med bagage og forfriskninger, udtaler Henrik Tang.

Suncharter
Outwell
Swarowski
  Glemt kodeord?
RejseAvisen.dk
Seneste nyt