Azamara Cruice

1.1.14

Af: Anne-Vibeke Isaksen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Sådan vinteroptimerer du selv din campingvogn

Vinteroptimering af campingvogn kan gøres med få enkelte tiltag og det vil gøre meget for den komfort du vil opleve, når kulden melder sig. Vi tager udgangspunkt i en campingvogn med blæservarme. Det fungerer fint om sommeren, men forår og efterår er det rart at have mere varme. Det gør campingturen meget hyggeligere.

Vinteroptimering kan udføres på alle modeller med blæservarme. Er du i tvivl så forhør dig hos din lokale campingforhandler.

Klik for større billede


Ekstra WL ventiler

Der er blæsevarmeslanger i din campingvogn, men varmen kan fordeles meget bedre ved at montere såkaldte WL ventiler.

De monteres bag alle ryglæn og i underskabe, så varmen lettere kan cirkulere. Det giver en mere jævn varme og dermed en bedre ventilering.

Klik for større billede


Dobbeltbund i magasinerne

I magasinerne lægges en effektiv let dobbeltbund, der svagt hæver de ting man opbevarer, således at varmen igen kan cirkulere rundt i campingvognen.

Klik for større billede


Montering af gulvvarme

Gulvvarme er utrolig effektiv, fordi det giver en jævn varme i hele campingvogne. Det monteres som et varmefolie på det frie gulvareal. Når der lægges tæppe ovenpå, føles gulvet dejlig varmt.

Klik for større billede


Gulvtæppe fra Fraster

Gulvtæppet er som prikken over i´et. Komforten øges enormt.

Klik for større billede


Montering af Ultra Heat

Når temperaturerne falder, kan blæservarmen alene have svært ved at følge med. Ved at montere Ultra Heat, der kan levere 500, 1.000 eller 2.000 watt opnår man den varme i campingvognen, som der er behov for.

Klik for større billede


Vinterafdækning køleskabe

Køleskabet skal forsynes med en særlig vinterafdækning, som består af riste ved luftindtaget. De gør at det ikke trækker ind i campingvognen.

Klik for større billede


Varmetråde på afløb

Alle afløb monteres varmetråde, så de ikke fryser til.

Torre La Sal
Campingferie 650,-
Outwell
Tamarit Parc Resort
RejseAvisen.dk
Seneste nyt