Azamara Cruice

9.1.13

Af: Lasse Løndahl Henriksen Fotograf: Miklos Szabo
Bogmærk eller del
 

Wallmans i Cirkusbygningen: Revival – Et dinnershow af høj klasse

RejseAvisen.dk har besøgt Wallmans i Cirkusbygningen i København, for at opleve et dinnershow og man må sige at Wallmans absolut overraskede positivt.

Bruce Springsteens

Bruce Springsteens "Born in the USA" er med til at sætte showet og stemningen igang i den gamle Cirkusbygning


Cirkusbygningen kommer til sin ret

Tjeneren byder os med et stort smil, velkomne til det smukke gamle lokale i Cirkusbygningen.  Vi bliver vist hen til vores bord, med god udsigt over hele salen. Det er der forresten fra praktisk talt alle borde i den velindrettede sal, så uanset hvor man sidder, bliver man hurtigt inddraget i underholdningen og totaloplevelsen.

Allerede inden første ret er serveret, er showet i gang, med et par rolige sange, der bliver fremført med smuk vokal, akkopangeret af huspianisten på klaver.

Da sangene er slut kommer sangerene ud og giver den som tjenere for folk på de forreste rækker. Det er en del af konceptet, der gør at man kommer tættere på performerene, og får et helt andet forhold til dem.

Inden hovedretten er sat på bordet, forsvinder tjenerene igen ud bagved, for at gøre klar til næste omgang underholdning.

Man hører en hammer banke mod en ståldrager, og tæppet går op til en scene taget ud af det gamle New York. Bygningshåndværkere der udfører en gennemarbejdet omgang stomp, der går over i Wallmans egen rendering af Bruce Springsteens nummer Born in the USA. Opbygningen er intens og det hele er timet helt perfekt.

Entertainere i verdensklasse

I det hele taget er niveauet af både sang, dans, akrobatik, lys, lyd  og udnyttelsen af de to runde storskærme, samt skærme på bagvæggen, meget meget højt.

Der er ingen tvivl om at hele holdet bag showet er, om end ikke verdensstjerner endnu, så godt på vej til at kunne blive det, inden for deres respektive genrer.

Og det er ikke bare musical og revy det hele. Repetoiret dækker bredt, med musik fra alle genrer, lige fra cABBAret, en ABBA inspireret smagsprøve på Cabaret, (eller var det omvendt?) over Frank Sinatra's Come fly with me og New York, New York, en sublim parodi på de tre tenorer, og en utrolig smuk gengivelse af Adele's Sometimes it hurts, med slangemenneske og animeret pianist.

En morsom (og også forførende) omgang karbad, der med garanti gør publikummerne, der sidder tættest på, glade for de udleverede regnfrakker, samt et live-fremført action-computerspil, til lyden af den tungere ende af rock'en sætter et helt perfekt punktum på et veludført show.

Når showet er slut, bliver dansegulvet ryddet for borde, og en dj spiller op, så man kan fortsætte aftenen med liv og glade dage.

Alt i alt er et besøg med dinnershow hos Wallmans helt sikkert et besøg værd, og kan anbefales til f.eks. firmafester eller hvis man gerne vil have en romantisk aften ude. Showet Revival kan opleves frem til juni 2013.

De udleverede regnfrakker kommer helt sikkert til sin ret, når der bliver leget med badekar

De udleverede regnfrakker kommer helt sikkert til sin ret, når der bliver leget med badekar


Subaru
Torre La Sal
Campingferie 650,-
Tamarit Parc Resort
RejseAvisen.dk
Seneste nyt