Riis Rejser

19.1.16

Af: Th. Sørensen Fotograf: Bravo Tours
Bogmærk eller del
 

Gran Canaria - øen med evig sommer i Spanien

Gran Canaria er øen med evig sommer og en gennemsnitstemperatur på omkring de 30 grader. De sydvendte kyster har et varmt og solrigt klima, og her skinner solen stort set altid fra en skyfri himmel.
Bravo Tours har denne kanariske ø med som helårsdestination.

Playa Amadores

Playa Amadores


Fascinerende vulkanø

- Gran Canaria har i årtier været danskernes foretrukne vinterferierejsemål, og på utallige opfordringer fra gæster tager vi nu øen med i sommerkataloget, fortæller Bravo Tours' administrerende direktør, Peder Hornshøj.

Mod syd ligger nogle fuldstændig fantastiske badestrande - Playa del Ingles med sin seks kilometer lange sandstrand og de imponerende sandbanker i Maspalomas til den ene side - og Playa Amadores med sit kridhvide, caribiske sand og krystalklare vand til den anden side, og det er netop i disse områder Bravo Tours' hoteller ligger.

Inde på øen venter en fascinerende verden af bjergtinder med udsigter, vulkankratre, man kan klatre ned i, og spændende bjergbyer med lokal gastronomi, kunst og kultur. Gran Canaria vrimler med fantastiske restauranter i alle prisklasser - og ikke mindst det særdeles velsmagende lokale køkken med tapas og spændende specialiteter.

Gran Canaria er også en meget frodig ø

Gran Canaria er også en meget frodig ø


Spændende kultur

De fleste turister tilbringer ferietiden på stranden eller ved swimmingpoolen og går glip af øens fantastiske natur - fx den frodige Fataga-dal, der er i stærk kontrast til det golde i syd med frugtbare og grønne områder, jo længere mod nordvest man kommer.

Gran Canarias hovedstad, Las Palmas, ligger helt mod nord, cirka 60 km fra sydkysten. Den er ikke en turistby, men en spansk storby med alt, hvad det indebærer. Interessant spansk kultur, historie, spændende bygninger, fantastiske shoppingmuligheder og dejlige lokale restauranter.

På Gran Canarias syd kyst er der mange ideelle steder for børn - bl.a. Palmitos Park lidt uden for Playa delingles er et sikkert hit med en kombineret zoologisk og botanisk park med blandt andet papegøjer, ørne, orangutanger og farvestrålende fisk.

Gran Canaria er frihandelsområde, og derfor kan man gøre mange gode handler. Meget af handlen foregår i de store centre i San Agustin, Playa delingles og Puerto Rico.

Subaru
Swarowski
RejseAvisen.dk
Seneste nyt